-0515-442328-

woensdag 2 januari 2013

telkens weer zoeken naar de juiste vorm

Ik ben de speelkamer van onze kinderen aan het opruimen, een van mijn voornemens van het nieuwe jaar: vaker de boel opruimen en ordenen. Kom ik zo'n speeldoosje tegen waarin er steeds andere vormen door het dekseltje naar binnen kunnen worden gedrukt. Een mooie matafoor voor maatwerk.

Elke gast, vraagt elke keer weer, om maatwerk. Hij wil de beste tijd precies zoals hij dat voor dat moment wenst. Daarom geloof ik niet dat kleinere bedrijven zouden moeten gaan werken met boekingssites. Dat doen wij dan ook niet. Graag willen we met een persoonlijk gesprek, samen met de gast, uitzoeken wat hij wil en wat wij daarop kunnen aanbieden. Met een telefonisch gesprek kom je veel sneller achter de wensen en behoeften van de gast.
De kans dat we met een site precies de juiste vorm aanbieden is een stuk kleiner. En als de gast niet vindt wat hij zoekt, is hij al weg naar de volgende site. Natuurlijk is het lekker efficient, een boekingssite. Maar efficientie heeft vaker dan ooit de kwaliteit behoorlijk aangetast. Wij hoeven ons werk niet efficienter te maken, ons werk is onze passie! De voordelen van maatwerk zijn:

* precies dat krijgen wat je wenst
* veel persoonlijke aandacht
* iets unieks beleven

Voor ons als grasspriet verhuurder hangen er ook duidelijke voordelen aan, leveren van maatwerk:

* nooit saai
* mee beleven dat gasten blij worden door ons
* sneller kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen

Vanzelf gaat dit veel makkelijker bij een kleine organisatie zoals wij die hebben, lekker overzichtelijk.
Maatwerk voor jullie vrijetijd? Natuurlijk, juist! Het is immers de kostbaarste tijd van het jaar!

Wees welkom, de Polletjes Watersportcamping Heeg
http://www.facebook.com/campingheeg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten