-0515-442328-

maandag 22 juli 2013

de vervrouwing van alles

Heel veel dingen in deze wereld zijn bedacht door mannen en zijn gericht op mannen. ik weet natuurlijk niet hoe het binnen uw organisatie werkt, maar als ik kijk naar onze gasten dan kan ik wel stellen dat in 70% van de gevallen het de vrouwen zijn die zich voorbereiden op de vakantie, die beslissen en die kopen de vakantie.
Hoe logisch is het dan dat bv voornamelijk mannen je website gaan ontwikkelen?

Het mannelijke brein werkt in iedergeval anders en is voor andere zaken gevoelig. Weinig mannen zullen "week" worden van een uber truttig kante randje of wat te denken van een "gezellige polkadot"?

De hele maatschappij femiseert en de vrouwelijke aspecten krijgen steeds meer aandacht. Mannen besteden steeds meer aandacht aan zaken als zorg en het onderhouden van sociale contacten.
Het is niet zo dat er straks bv. alleen nog maar websites ontwikkeld moeten worden door vrouwen. Maar enige mix zou de zaak wel ten goede komen!
Je moet wel de taal van de gast spreken, en is jou gast in eerste instantie veelal vrouwelijk, dan is het meer dan logisch dat je in de ontwikkeling van bv die website ook een aantal vrouwen toestaat in het team.
Hetzelfde geldt voor het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Zorg dat er een mooie, geballanceerde mix aan de slag gaat, want ik ben ervan overtuigd dat je alleen dan, mooie duurzame producten en diensten kan ontwikkelen die de markt graag op pikt.

Hoe is jou team binnen je organisatie opgebouwt? Ik ben benieuwd naar jou reactie!
Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten