-0515-442328-

zondag 21 juli 2013

stop nooit naar de zoektocht naar nieuwe podiums om je verhaal te vertellen

Je verhaal, het verhaal van jou organisatie, dat moet worden verspreid. Maar hoe doe je dat? Zeker niet door te blijven zitten in je glazen toren, ga naar buiten! Zoek podiums om je verhaal te vertellen, want we weten allemaal dat storytelling een van de meest effectieve manieren is om een boodschap snel, goed en origineel verspreid wordt.

Binnen onze camping ben ik vooral diegene die naar buiten gaat. Op jacht naar nieuwe inspiratie en kennis, maar ook het ontmoeten van onze doelgroep op andere lokaties en opzoek naar podiums.
Jacob zorgt er veel meer voor dat ons verhaal ook een podium krijgt hier op onze camping. Zo heeft hij onlangs, samen met een van onze afstudeerstagiaires deze vogelnestkastjes verbouwd tot verhalen vertellers.
Overal waar we een bijzonder verhaal over vertellen staat nu zo'n verhalen kastje. Opeens stonden ze er, en binnen mum van tijd zien we mensen ontdekken hoe dat werkt met die verhalen, ze vertellen het ook graag aan andere mensen. En zo hebben onze verhalen ook buiten sluitingstijd een podium gevonden.

Heb jij misschien nog een mooi voorbeeld gezien hoe een organisatie weer een mooi podium heeft ontwikkeld om zijn eigen verhaal te kunnen verspreiden, ik ben heel benieuwd!
Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten