-0515-442328-

donderdag 25 juli 2013

sneekweek, een van de recreatieve toppers van Friesland

Ooit is de sneekweek begonnen als een klein zeilevent toen nog maar bar weinig mensen ooit een fokkeschoot in de hand hadden genomen. Inmiddels is het "het" event van het jaar voor Friesland!

Sneekweek trekt allang niet meer alleen de watersporters. In de hele omgeving bruist het van het allermooiste wat Friesland te bieden heeft.
Overal hoor je muziek, er zijn marktkraampjes en alle bakkers en slagers maken hun lekkerste worsten en koekjes speciaal voor de Sneekweek.
Natuurlijk is het spectaculair om te kijken bij het starteiland naar alle klasse bootjes die zeilen of hun leven eraf hangt. De sportieve, gezellige sfeer, de hele dag buiten en dat ook nog eens met heerlijke temperaturen!
Maar koesteren wij, de omgeving van de Sneekweek wel voldoende? We hebben hoogst waarschijnlijk Thialff al "verloren" en wat doen wij met zijn alle voor de Sneekweek? Wat doen de ondernemers, de gemeentes, de provincie om werkelijk alles uit de kast te trekken om dit event duurzaam te ontwikkelen. Stilstand is geen optie, dat weet iedereen! En er hoeft maar een stad ergens aan mooi water op te staan en de Sneekweek van vandaag wordt plots de Loosdrechtse week, om maar wat te noemen.

Evenementen, het is een van de manieren om samen een regio te kunnen positioneren en ervoor de aandacht te krijgen die ze nodig heeft om ook naast het evenement mensen te kunnen blijven trekken. Uiteindelijk plukt dan ook de hele omgeving van de vruchten. De bewoners, de ondernemers, de gemeentes en de provincie, voor iedereen blijft het leefbaar en vrolijk!
Wat doe jij om de omgeving van je organisatie te ondersteunen bij het positioneren van je omgeving?
Welke evenementen ontwikkel je actief mee?

Ik ben benieuwd, wees welkom! de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten