-0515-442328-

zaterdag 24 augustus 2013

hoe blijf ikzelf topfit?

Ik vergelijk mijn werk wel met topsport beoefenen. We hebben een kleine papa en mama organisatie, dat betekent dat we qua uitval van Jacob of ikzelf, wel erg kwetsbaar zijn. En met name tijdens het hoogseizoen, dan moeten we kunnen "knallen".  Het is dan ook van het grootste balang dat we topfit blijven! Maar hoe doe ik dat, 7 dagen per week lange dagen maken, vijf kinderen en vergeet niet, een man!

Mijn geheim is vitamine rijk eten en regelmatig heel even een "me" time in te plannen. En voor mij is de "me" time een schoonheidsbehandeling. Het gaat me vooral om de verzorging en de verwennerij. Afgelopen voorjaar kwam ik al in gesprek met Tineke van Spa en wellness Sneek en ze vertelde me over haar mooie centrum. Altijd goed om een nieuw adres uit te proberen, al was het maar om onze eigen gasten weer een geheim adres aan te kunnen bieden. Heerlijk dat ik even mijzelf weer een ochtendje vrij kon plannen, direct gebruiken om naar dit nieuwe adresje te gaan, eindelijk dan!
Ik vertrok ruim op tijd en reed er zonder open brug of ander verkeers oponthoud heen. Ik was dus ruim op tijd, en kreeg direct een lekkere kop cappucino aangeboden. Wil u er ook misschien een stukje oranjekoek bij? Aan de buitenkant van het gebouw heb je echt nog niet het idee dat het zo mooi, ruim, licht en verzorgd uit ziet. De buitenkant ziet er vooral functioneel uit en ik denk dat ze daar nog een mooie kwaliteitsslag kunnen maken. Ik werd verwacht, de receptioniste excuseerde zich dat ze me geen rondleiding kon geven op dit moment, want ze was alleen. Ik had daar overigens niet naar gevraagd, maar ik had het natuurlijk wel graag gekregen, een volgende keer. Ik werd over gedragen aan de behandelende schoonheids specialiste. Een aardige jonge vrouw die tijdens de behandelingen ging vertellen wat ze deed, onderzocht hoe ikzelf mijn huid verzorg en me advies gaf. In een prachtige ruime en bijzonder ingerichte kamer die ruimte kan bieden aan max. drie gasten. Ook een mooi idee voor als mijn zusje en mijn moeder hier zijn, kunnen we alle drie tegelijk!
Een heerlijke behandeling heb ik gekregen, en ik voelde me daarna als herboren!
Bij het uitchecken en betalen kreeg ik nog een lekker monsterje mee, kon ik nog een dagje een heerlijk cremetje uit testen.
Drie vliegen in een klap, en ik ben weer heerlijk "bijgetrokken"en mijn huid heeft een flinke oppepper gekregen en....ik heb weer een geheim adresje erbij voor mijn gasten.
Niet verder vertellen hoor, over Spa en Wellness Sneek!

Hoe houd jij jezelf topfit? Laat je het mij weten, wees welkom!
de polletjes Watersportcamping Heeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten