-0515-442328-

woensdag 21 augustus 2013

waar kikker je meer van op, koffie of zwemmen?

Zo als ieder zijn eigen leerstijl heeft, zo heeft ieder mens ook zijn eigen stijl in energie opdoen. En dat waarvoor je vrijetijd volgens mij voor bedoelt is, weer energie opdoen na zware arbeid!

Onze gasten krijgen energie van actief op avonturentocht, van inspiratie en van zich lichamelijk afmatten. Daarom is het soms moeilijk voor ze of ze gaan voor het bakje koffie en een krantje erbij, of voor een verkwikkende plons in het water en even op en neer naar de overkant van het meer.
Onze gasten houden ervan om op hun eigen moment zelf te kunnen kiezen wat ze gaan doen. Een heftige allergie voor animatie teams die op gezette uren hun dansjes met de gasten willen delen, zal ik maar zeggen.
En steeds maar weer zullen wij ons bewust moeten zijn bij alles wat we veranderen of willen aanpassen, past dit bij onze droomgast? Je weet wel, het type gast waar we er nog wel 100 meer van willen hebben.
Het type gast waarvoor we waardevol willen zijn. Die wij begrijpen en zij ons.
En als wij even niet weten hoe we moeten kiezen, dan gaan we in gesprek met onze droomgasten. Zij kunnen ons vertellen wat voor hen waardevol is.
Energie krijgen door je lichamelijk af te matten, dat kan met bv de motorcross of met SUP-pen. Natuurlijk weten wij het ook lang niet altijd, gewoon vragen aan een aantal droomgasten is dan een makkelijke weg.

Ben jij al op vakantie geweest? En waar kreeg jij nu vooral energie van? Ik ben benieuwd want ook dit soort ideeen helpen mij weer om onze camping nog beter te maken.
Ik ben benieuwd naar je reactie, wees welkom de polletjes Watersportcamping Heeg




Geen opmerkingen:

Een reactie posten