-0515-442328-

maandag 5 augustus 2013

relatie

Zaken doen, is relaties aangaan, dat weten we allemaal. Maar investeren we wel genoeg in deze relaties? Eender elke andere relatie, heeft de gast-relatie ook zijn investeringen nodig!

Een echte goede relatie haalt het mooiste uit je naar boven, stimuleert je om nog beter te worden. Staat voor je klaar als je het zwaar hebt. En dat gaat over en weer natuurlijk!

Hoe halen wij het mooiste uit onze gasten naar boven?
Door ze te verrassen, ze te stimuleren voorbij hun routine te komen. Ze te verleiden om nieuwe uitdagingen te gaan beleven. We kennen allemaal de kick die je krijgt van jezelf overtreffen, nieuwe dingen uitproberen.
Hoe stimuleren wij onze gasten om nog beter te worden?
We onderzoeken met wat voor gast we te maken hebben. Vaak weten we ook binnen welk vakgebied onze gasten werken. We stellen ons netwerk open voor ze, proberen ze te koppelen aan mensen die we ook kennen en waar zij wellicht ook wat aan hebben. We delen onze (vak) boeken met ze, we proberen ze te inspireren door ze door te verwijzen naar mooie pareltjes uit onze omgeving. Een of dat nu de palingaak is of het Dr. ing. Woudagemaal, het kan allemaal.
We bieden ze allerhande trainingen aan, zoals Yoga, Zeil of bv kite-lessen.
En dat alles in een ontspannen, vrije en ongedwongen atmosfeer.
Hoe staan wij klaar als onze gasten het zwaar hebben?
Dat kan op heel veel manieren, en dat is ook steeds maatwerk. De ene keer brengen we een gast naar de tandarts vanwege helse kiespijn, een andere keer hebben we alleen een keukentrapje nodig om een freesbee van het dak van het toiletgebouw te halen.
Telkens proberen we te onderzoeken hoe we de gast zo goed mogelijk kunnen helpen.

Maar we hebben het over relaties, dat betekent dat onze gasten ook een relatie met ons hebben opgebouwd en ik kan jullie vertellen hoe mooi dat ook onze kant op werkt.
Ze checken uit, na een week heerlijk te hebben gekampeert op onze camping. Ze hebben ons voor het eerst bezocht en, zo verzekeren ze, we komen zeker weer snel terug!
Daar worden we blij van! En....zo vervolgt ze: "We hebben samen zitten sparren wat er allemaal heel goed is op jullie camping, en wat er nog mooier kan worden" Wij hadden niets gevraagd, zomaar spontaan krijgen we tips en verbeteracties. En dit zijn ook nog eens helemaal gasten uit onze doelgroep, paarser dan paars zal ik maar zeggen!
Wat heerlijk om zo ongevraagd van die mee-denkers te krijgen. Van die gasten die hun kostbare tijd steken in onze camping om die nog beter en mooier te kunnen maken. En zo kan ik nog een heel aantal voorbeelden noemen van fijne gasten die ons mee helpen onze camping steeds maar mooier en mooier te maken.
Als dat niet het ultieme voorbeeld is van relatie......

We zijn benieuwd wat jij van onze camping vindt, wees welkom, de polletjes, Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten