-0515-442328-

vrijdag 30 augustus 2013

verwachtingen overtreffen

Je bent net weer terug van vakantie, je eerste week werken zit er bijna op en je voelt je alweer helemaal toe aan het weekend. Houd vol, blijf sterk! Want juist nu kan je een boost energie oplopen!

Doe onverwacht en maak vanmiddag nog een klant extra blij. Verras hem met "iets" zeer opmerkelijks dat hij helemaal niet had verwacht. Mag best wat kosten, maar dat hoeft niet. Een mooie klant of gast blij maken geeft zoveel energie, dat je op een heel leuke manier je weekend induikt. Het maakt je sterk en niet alleen jou maar zeker ook je organisatie.
Onze kippetjes hadden weer een flinke hand vol schattige kleine krieleitjes gelegd. Ik voelde me moe, echt moe, tot op het bot zeg maar. Echt toe aan uitslapen en het lekkere niks. Nu kon ik natuurlijk die eitjes lekker bij de lunche gaan opsmikkelen maar gelukkig koos ik ervoor om een van onze gasten blij te maken. En blij waren ze, ze zat zelf te dubben of ze nu nog naar de winkel zou gaan om eieren te gaan kopen, of dat ze dat niet zou doen, omdat ze eigenlijk helemaal geen zin had.....En daar kwam ik net voorbij. Het is maar een klein gebaar, en heel vaak hoeft het ook helemaal niet een grootst gebaar te zijn. het verschil zit hem in kleine dingen.
Dus bedenk nu even gewoon wat je voor een van je beste klanten zou kunnen doen, is er iemand jarig toevallig of heeft een van je klanten wat te vieren, koop een mooie fles wijn of bos bloemen en ga er direct naartoe. Gewoon onverwacht, onaangekondigd en geniet van al wat er dan gaat gebeuren. Overtref de verwachtingen en je blijft sterk, ook nog net voor het weekend! Juist doen wanneer je je moe voelt!

En mocht je dan echt toe zijn aan het weekend, kom dan gezellig naar ons toe en geniet van de relaxte atmosfeer, wees welkom! De Polletjes, Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten