-0515-442328-

donderdag 8 augustus 2013

Wacht nooit af

Met de steeds sneller veranderende omstandigheden, zullen we steeds sneller daarop moeten reageren. In veelal de meeste gevallen is snelheid geboden. Een afwachtende houding past dan niet.
Dat betekend in de praktijk dat ik soms lekker voorop loop maar ook heel vaak betekent het dat ik energie, tijd en dus ook geld heb gestoken in vermeende kansen die helaas later niet zo vruchtbaar bleken.

Maar afwachten is geen optie, zeker niet wanneer we de doelgroep willen blijven bedienen die we bedienen; nl. avontuurlijk paars (volgens de segmentatie van de Recron). Onze gsten willen als eerste nieuwe dingen ervaren, dus niet geschoten is dan altijd mis!

Veel ideeen overvallen me op de meest vreemde momenten, onhandige momenten ook. Een notitieboekje is dan ook mijn metgezel, zelden heb ik het niet bij de hand. Als ik in bad lig met mijn hoofd volgesmeerd met een of ander maskertje, in de auto met een lekker concertje op, wachtend op de kinderen op het parkeerterrein van de hockeyclub en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Wacht nooit af, heb je een idee, zie je een kans.......grijp je kans en omarm je idee en ga aan de slag.
Deze tijd is niet geschikt om af te wachten, hoewel ik niet zeg dat je over heel belangrijke zaken altijd wel minstens een nachtje moet gaan slapen!

Welke actie heb jij vandaag direct ondernomen na een opgemerkte kans of nieuw idee?
Laat je het mij weten? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten