-0515-442328-

zondag 11 augustus 2013

hou dat vakantiegevoel vast!

De grote uittocht is weer begonnen, het is zondag 11 aug. en  de camping is opeens voor de helft is leeggelopen. Ieder jaar opnieuw lijkt het wel een collectieve afspraak, of half Nederland dan weer huiswaards keert. Het is voor je gevoel nog maar net aan het zomeren, je hebt pas je bikini weer tevoorschijn gepakt en de vakantie is alweer afgelopen, BHHH

Hoe hou je nu dat lekkere vakantiegevoel goed vast? Niet door als een dolle wasmachines te gaan draaien en de post die in de loop van de weken door de buurtjes zijn verzameld door te spitten en de boeken weer terug op de boekenplank te plaatsen.
Tuurlijk, er is een hoop te doen, zo net na de vakantie. Maar probeer vooral momentjes in te plannen die je gaat besteden aan typisch vakantiegedrag. Ga wel weer vreemde groentes kopen en uitproberen, doe het citroengeurkaarsje nog even aan, nu niet om de muggen weg te jagen maar om met de geur nog even in de vakantie modus te blijven. Maar ga ook je foto's doornemen en print je mooieste vakantiefoto extra groot uit en hang die boven je bed. Zo maak je van je slaapkamer een vakantie paradijs waar je heerlijk naar dromenland vertrekt.

Mocht je zelf geen geschikte foto hiervoor hebben en zie je hem wel op onze website, vraag me gerust, ik stuur hem je graag per mail toe, wees welkom!
De polletjes, Watersportcamping Heeg.
 https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten