-0515-442328-

donderdag 29 augustus 2013

R.O.I. = reward on idea

Als vernieuwen een kernwaarde is en je ambitie is om de beste te willen zijn, dan heb je altijd een hoop ideeen nodig. En ide hebben we zelf maar we krijgen ze ook van onze gasten, leveranciers, stakeholders en we vinden ze!
Ideeen geven leven in de brouwerij, ideeen geven uiteindelijk ook weer de oude R.O.I. prachtige cijfers.

Iedereen kan dat zien dat je door je eigen weg te bewandelen, met eigen ideeen aan de slag te gaan, een heel eigen DNA sterker aan het ontwikkelen bent. Iedereen voelt dat ook en dat alleen al maakt je als grassprietverhuurder aantrekkelijker. We hebben in onze jaren werken op onze camping, jaren lang verloren laten gaan met het wachten op onze gemeente. Graag wilde wij onze camping verder ontwikkelen en vroegen de gemeente ons daarbij te ondersteunen. We moesten maar eerst met plannen komen en tot vier keer toe hebben we onze ideeen laten uitwerken door dure adviesbureau's die prachtige tekeningen maakte en onze ideeen een beeld gaven.
Iedere keer weer werden deze plannen van tafel geveegd en elke keer weer werden wij verder verzuurt. Dat heeft ons jaren van plezier gekost. Tot het moment dat we dachten: F..k de gemeenten, we gaan het anders doen.
Een heerlijke bevrijding en al snel hadden we weer ons plezier te pakken. We kunnen heerlijk ideeen laten borrelen en zelf ontwikkelen. De ene vernieuwing na de andere voeren we door en dat voel je. Sinds kort is dat ook met onze nieuwe website al vanuit de luie bank te beleven. Je krijgt nu wel een goed beeld van onze camping.
En nu krijgen we dus ook de reward on idea, heerlijk!

Met welke nieuwe ideeen ga jij vandaag aan de slag en krijg jij en je medewerkers er energie van? ik weet wel zeker!
Wees welkom en deel met ons jouw ideeen voor jouw organisatie, ik ben benieuwd, de Polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten