-0515-442328-

zondag 18 augustus 2013

wees naakt

Open je geest naar anderen en laat ze toe in jouw wereld, jouw dromen. Dan zul je je wel helemaal kwetsbaar op moeten durven stellen maar is dat dan zo eng?
Als je niet bereid bent om fouten te maken en in ons geval veel gasten te gaan verliezen door het geloof in wat je doet, dan ben je aan het verkeerde project begonnen.

Angst om niet je eigen weg in te durven slaan, is de meest risicovolle weg. Over tien jaar zullen we weten, of wij het met onze "eigen wijze" wel goed of fout hebben gedaan. Wij kiezen ons eigen pad en pas heel veel later zullen we zien of we echt een succesvolle koers hebben uitgezet of echt mis zaten. Dat pad, dat wij al jaren aan het bewandelen zijn, is een pad vol plezier, creativiteit en bijzondere ontmoetingen. We hoeven geen toneel op te voeren, het pad is ons pad en niet dat van een ander.
We denken groot en reageren snel, we hebben een permanente honger naar kennis, inspiratie en vernieuwen. Ikzelf ga zeker buiten het hoogseizoen twee keer per week naar een congres, workshop of bijeenkomst toe, opzoek naar hongerstillende zaken.
We leggen onze ziel en zaligheid erin en natuurlijk worden we aangesproken op onze keuzes. Geen wifi? nou, tot nooit weerziens, zei een van de mensen waarmee we afgelopen donderdag een brainstormsessie hadden. Nee we zijn niet waardevol voor iedereen. We zijn waardevol voor een selecte groep mensen en over tien jaar zullen we zien of die groep wel voldoende groot was.
Wij geloven in een vakantie adres waarbij je wordt uitgedaagd, waar je geinspireerd wordt door de omgeving, de overige gasten en waar je uit je comfortzone wordt gezet.
Back into the basic, anders dan thuis, en mooie mensen ontmoeten, dat is volgens ons de essentie van het kamperen. We moeten hier geen vermaakfabriek willen maken die het zo gemakkelijk mogelijk gaat maken. Dan had je beter thuis achter je wii spelletje kunnen gaan springen voor je beweging van de dag. Dan zet je je afwas in de machine en haal je bij de grote supermarkt een keer per week je bonus boodschappen. Veel makkelijker en goedkoper!

Durf naakt te zijn en wees niet bang om te verliezen!

Ben jij aan het verdedigen wat je hebt of durf je te dromen, samen met je droomgasten je droomding doen?
Ik ben benieuwd wat je zou gaan doen als je niets te verliezen had? Laat je het mij weten?
Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg
Lees ook dit boek: Cool is Hot.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten