-0515-442328-

donderdag 3 oktober 2013

verbinden van kwaliteiten

Als je de handen samen gaat vouwen, kun je de hele wereld aan! Samen weten we meer, maar samen kunnen we ook meer. Hoezo samen? Samen met de gebruikers en de stakeholders werken is een sterke strategie om een plek te kunnen veroveren.

Ga samen aan tafel zitten met je gebruikers en stakeholders om zo af te kunnen tasten waar behoeften aan is. Welke problemen zijn er en wanneer zijn die opgelost?
Hoe kun je ze dan oplossen? Ga eens praten met je stakeholders, waar hebben zij behoeften aan? Waarschijnlijk hebben ze ook een probleem om hun klanten of te kunnen bereiken, of te kunnen beraken.
Wellicht dat je door samen aan het probleem te gaan werken, samen jullie beider problemen met een project op te lossen zijn.

Vorige week ging ik naar de bijeenkomst van BNI (bedrijfsvereniging Nederlandse interieurarchitecten) voor een presentatie voor binnenhuisarchitecten met als thema leisure. Het was in het gebouw Materia, direct naast de rondweg van Amsterdam. Materia is een grote snoeptuin op het gebied van de mooiste en nieuwste materialen die de interieur architect kan en wil gebruiken. Alle sterke merken hebben hier een prachtige ruimte om zich gezamelijk te kunnen tonen aan hun doelgroep. Slim is het dan om de doelgroep zoveel mogelijk te verleiden om bij Materia over de drempel te komen, ik en alle andere liepen lekker rond en voelde, keken en hoorde wat er zoal was.
Iedereen kwam voor de presentatie, maar liep voor en na de presentatie wel lekker rond!
Niks trekken en duwen, maar heel ongedwongen op je eigen gemakje ontdekken wat er zoal te koop is.

Bij Materia hebben ze het dan ook helemaal begrepen! Verbinden van kwaliteiten, problemen en kansen, om zo samen sterker te worden. Heb jij al ideeen wat wij samen zouden kunnen doen? Laat het me weten, voel je vrij, de polletjes Watersport camping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten