-0515-442328-

donderdag 24 oktober 2013

wij van W.C. eend, adviseren...

Het was een eenvoudige vraag, welk middel adviseerd WC eend? Natuurlijk, ook ik moest er erg om lachen! Natuurlijk werkt dat niet, je eigen product een beetje lopen adviseren. Heel anders is dat wanneer andere, onafhankelijke mensen, jou dit adviseren.

Toch moet ook ik bekennen dat wij dat voor onze camping ook nog veel te weinig doen. Natuurlijk, wij hebben ambassadeurs, van die droomgasten die gewoon spontaan hun netwerk vertellen over hoe gaaf het bij ons is. We hebben er zelfs een aantal die op onze Facebook pagina vertellen over hoe gaaf onze camping is. Maar op onze website komt dat nog onvoldoende naar voren. En ook in onze brochure zien we onze ambassadeurs niet terug. Dat zijn natuurlijk gemiste kansen.
Want een ambassadeur verteld niet alleen over ons, hij laat ook zien wat voor type gast onze camping zo aanspreekt. En juist dat maakt het dubbel zo interessant!
Wie zijn de gasten die jou organisatie promoten? Uit welk hout zijn die gesneden? Zijn dat ook de mensen waarvan je er nog wel 100 bij zou willen hebben? Voel je al een natuurlijke klik, alsof het je eigen vrienden zijn? Als dat zo is, dan ben je echt goed bezig! Daaruit blijkt dat je met je organisatie geen toneel aan het spelen bent en dat je als een magneet de voor jou meest interessantste gasten aan het aantrekken bent.

We hebben nog mooi een paar maanden te gaan, we kunnen nog een hele winter verder werken aan onze missie; Be good en let them tell!

En, ben jij hier en daar ook nog de wc eend aan het uithangen? Waar kan jij een verbetering aanbrengen? Laat het me weten, ik ben benieuwd, de polletjes Watersport camping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten