-0515-442328-

donderdag 17 april 2014

achter elke sterke persoon, staat een vrouw

Vrouwen zijn anders dan mannen, dat weten we allemaal. Maar de kracht van de vrouw erachter, die wordt nog wel eens sterk onderschat, het vrouwlijk oog voor details.

Je hoeft maar op een bedrijf aan te komen en je voelt het direct, de vrouwlijke hand zullen we maar zeggen. De kleine details zijn dan vrouwlijker, verzorgder en gezelliger.  Daar zijn wij vrouwen goed in, en als ik dan bedenk dat er op de meeste bedrijven ook vrouwen werken, waarom krijgen die daar dan niet de kans om hun specifieke talent in te mogen zetten?

Onlangs nog kwam ik op het kantoor van onze fiscalist, en wat jammer dat er zoveel dingen zo stijfjes waren, het leek haast wel een ziekenhuis zo steriel! Er is echt niet heel veel nodig om de boel warmer en gastvriendelijker te maken. Planten en bloemen doen het heel goed, maar denk ook eens aan de koffie kopjes, de gordijnen, de wandversieringen. Met een beetje meer moeite en budget maak je zo'n enorm veel verschil! En dan bedoel ik helemaal niet dat het een mega kakofonie van allerhande prularia is geworden. Nee gewoon een klein beetje meer, punt.
En hoe leuk vinden de meeste vrouwen het om die taak en verantwoording te krijgen! Heb je meerdere vrouwen aan het werk, laat ze dan rouilerend aan de slag gaan, deze maand die, de andere maand die. Moet je kijiken welke extra energie er vrij gaat komen, en.....het belangrijkste, de klant of de gast zal zich ook beter voelen!

ik ben benieuwd hoe vrouwlijk jou organisatie mag zijn, laat je het mij weten? De polletjes, Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten