-0515-442328-

donderdag 3 april 2014

geef nooit op, tenzij je dood bent!

Ik zag de maquette tijdens een van de DDW. En het was liefde op het eerste gezicht. Een ontwerp dat echt terug ging naar de basis, ontdaan van alle opsmug. En hoe meer ik er naar keek, hoe verliefder ik werd!

Niet alleen het ontwerp, de vormentaal, maar ook de gebruikte materialen. Voornamelijk wilgentwijgen. O wat zou die ons goed staan! Heb je dat ook wel eens gehad, echte kriebels in je buik, nu ik voelde ze en ik weet dat moment makkelijk terug te halen! Wilgen, ze groeien hier volop in het open en waterrijke Friesland. Go, de ontwerper heet Feike, en ik dacht nog; "Dat is leuk, klinkt ook al Fries, helemaal goed!"
We belde met elkaar en we werden beide helemaal wild. We wilde het met elkaar gaan doen. En wat bleek, Feike zijn roots liggen hier in het Friese, net 5 kilometer verder op!
Dit kon echt geen toeval meer zijn. We gingen om tafel zitten en zochten naar mogelijkheden. En we vonden ze uiteindelijk. Maar.....de wilgentwijgen sloegen niet aan, ze waren kapot gevroren door de ongewoon zware nachtvorst een jaar geleden. Gelukkig hebben we doorgezet en staat de wilgenhut weer volledig nieuw aangeplant. En wat denk je: Hij leeft weer!
Het bewijs zie je in deze foto! We zijn dolblij na deze reanimatie!
Dit project is te mooi om op te geven. En dat is dan ook de les die ik ervan heb geleerd: Geef nooit op, tenzij je dood bent!

Wanneer heb jij voor de zoveelste keer toch doorgezet, daar waar bijna ieder ander al had opgegeven?
Ik ben benieuwd, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten