-0515-442328-

dinsdag 22 april 2014

SUPer paasweekend

Het lijkt of de hemel in vuur en vlam staat, het water is vrijwel rimpelloos door de wind die is gaan liggen. Het ideale moment om nog even in je eentje te genieten van de avond, op zijn mooist!

En vrijwel geluidsloos glijd je SUP door het water en ruik, zie en hoor je nog even de Friese natuur voordat je weer een drukke week in de randstad gaat beleven. Nog even helemaal alleen en lekker je hoofd leeg maken! Je houdt de SUP met al je vezels in je donder in balans, want ook al is de buiten temperatuur best lekker warm, het water is nog ijzig koud. Je maakt het rondje om de Poelen van ruim 4 km, net even lekker om te doen. Halverwege zie je een fazant weg vliegen, en een meerkoet met een paar jonge op de rug zwemt snel het riet in. Wat een oase van rust hier zo, fantastisch! Je ruikt een fikkie dat een boer aan het stoken is en even later kom je weer aan op het strandje van de camping. Je kan er weer helemaal tegenaan! Nog even die peddel het het board afdrogen en in de auto leggen. Laat de week maar weer beginnen, je kan er weer helemaal tegenaan!

Zo zou je paasweekendje op onze camping hebben kunnen aflopen. Maar helaas, je was er niet. Dat vinden we jammer, want we zien je graag, voel je vrij en bezoek ons eens, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg



Geen opmerkingen:

Een reactie posten