-0515-442328-

woensdag 28 mei 2014

hoe help jij je mensen om je producten & diensten gevoelsmatiger te maken?

Gister kwam hij langs, een adviseur van de Kamers van Koophandel. Enige tijd geleden had ik een design pressurecook sessie meegemaakt voor onze camping en hij wilde weten hoe het met die innovatie ging. Nu ja, ik ben niet in staat geweest om de volgende stap in het proces te kunnen maken.

Hij had zijn bezoek aan ons goed voorbereid, hij had de website goed bestudeerd en kon mij zeggen welk gevoel dat bij hem op had geroepen. Hij noemde groen, verrassend en  persoonlijke aandacht. Dat komt heel dicht in de buurt van de kernwaarde die we willen uitstralen, onze methode VAMP (vernieuwend, anders, MVO en persoonlijke aandacht) We hebben heel lang samen zitten sparren, hij vertelde mij dat onze meest onderscheidende vermogen was dat wij een inspirerende atmosfeer verkochten. Hoe cool om met een bedrijfsuitje hier naartoe te gaan. De onderdompeling van een creatieve, inspirerende onderneemster die graag maatwerk biedt te gaan ervaren. Dat gevoel, dat heeft hij niet op onze website herkent. En dat was volgens hem wel het meest bijzondere. Mijn hoofd tolt om, want ja ik vind het zelf inderdaad het gaafste om samen met mensen "problemen" op te lossen. Creatieve ideeen te bedenken, maatwerk leveren, dan ben ik in mijn kracht! Daar krijg ik de meeste energie van! En dat is ook waarom ik het werk dat ik doe, het leukste werk vind van de hele wereld!
Mensen ontvangen, verrassen en inspireren en verbinden en dat in combinatie met onze methode VAMP.
Er ligt weer een hele uitdaging hoe we dit gaan vertalen in nieuwe producten & diensten en natuurlijk onze communicatie kanalen!
Maar nu eerst weer "even over tot de waan van de dag", want dit is de dag waarop we de meeste check-ins hebben van het hele jaar!
Voor nu, jullie allemaal een heerlijk lang weekend en wie weet tot plotseling!
Groet & glimlach, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten