-0515-442328-

vrijdag 30 mei 2014

t is een soort van thuiskomen!

Ze kwam binnen en zag er zo stralend uit! Ze wilde me even een dikke knuffel geven. "Wat is het weer heerlijk, weet je het is hier gewoon een soort van thuis komen!" Heerlijk is dat om die waardering te mogen oogsten! Daar doen we het natuurlijk allemaal ook voor.
Vanzelf lukt het ons lang niet altijd, maar het is wel ons streven en elke dag weer opnieuw moeten we keihard werken om onze gasten de best mogelijke belevenis mee te kunnen geven.
Onze medewerkers weten goed wat we van ze verwachten, we willen dat ze allemaal onze gasten optimaal bedienen. En bedienen is ook het gras maaien of het oudpapier achter de schermen opruimen. Wij zijn ons bewust van onze gasten, proberen steeds te kiezen om de werkzaamheden zo te doen en te plannen, zodat er een optimale beleving voor de gast kan ontstaan. De gast willen we die zorg leveren, die we ons voor onze moeders ook toe zouden wensen. En kennelijk zijn we daarin goed geslaagd bij deze gast. Ze voelt zich thuis hier op de camping. de atmosfeer, de persoonlijke aandacht van ons team, de andere gasten. Alles bij elkaar heeft ervoor gezorgt dat ze zich hier heel goed thuis voelt. Een pracht compliment toch?

En het is dit soort waardering waar een vet salaris nooit tegenop kan wegen! Het zijn dit soort waarderingen waardoor wij als team groeien en bloeien, waardoor "onze lichtjes in de ogen gaan schitteren".
Wij hoeven niet de camping te zijn met de hoogste omzet, laten wij de camping zijn met de meest betrokken gasten met een hele hoge gast tevredenheid. Want we vinden het zo heerlijk om jullie te zien genieten op onze camping. Om van jullie te horen dat het je allemaal zo bevalt. Dat is toch de mooiste kroon op ons werk!
Wat is jouw mooiste kroon op je werk? Laat je het mij weten? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten