-0515-442328-

vrijdag 5 april 2013

gasten komen graag naar een warm nest

Ja denk ik dan, dat is zo! Ik ga graag daar heen waar ik het ervaar als een warm nest. Maar wat is dat dan, een warm nest?

Een warm nest is voor mij een plaats waarin ik veel persoonlijke aandacht krijg, waar ik een fijne atmosfeer ervaar, waar ik me thuis en verwend voel!
Dan heb ik wel de drie belangrijkste componenten genoemd.

En vanzelfsprekend is het voor een klein papa en mama bedrijfje heel wat eenvoudiger om deze drie componenten door te kunnen trekken in de totaal beleving van je organisatie, dan dat een grote multinational als Cap Gemini dat kan doen.
Gelukkig maar voor ons, want deze extra toegevoegde waarde maakt dat we een hogere prijs kunnen vragen aan onze gast. Die hogere prijs hebben we keihard nodig. Niet omdat we geldwolven zijn maar omdat wij veel minder efficient kunnen inkopen, met personeel minder kunnen schuiven en noem maar op. Onze kosten liggen, vergeleken met grote organisaties, veel hoger.

Dus kleine organisaties kunnen veel laagdrempeliger de organisatie sturen op waardetoevoeging van:
Persoonlijke aandacht
Fijne atmosfeer
thuis en verwend voelen
Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat grote organisaties dit niet kunnen. Het is alleen "wat lastiger".

Graag laten we jou ervaren hoe het is op Watersportcamping Heeg en als je wilt, dan drinken we samen een kop koffie en sparren we nog lekker verder!
Wees welkom, de Polletjes Watersportcamping Heeg
http://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten