-0515-442328-

zaterdag 13 april 2013

geven is het nieuwe ondernemen

Afgelopen week heb ik weer de week van de ondernemer bezocht. Een deel bestaat uit workshops en presentaties en het andere deel bestaat uit stands die graag hun producten en diensten onder de aandacht brengen van hun potentiele doelgroep.
Alleen al door te kijken kun je veel leren. Ik ging kijken waarom de ene stand bommetje vol stond en de andere stand de standhouder zich stierlijk verveelde en met heel veel moeite toch nog een lieve glimlach op zijn gezicht kon trekken.

Waarom waren die volle stands zo druk? Daarvoor zag ik verschillende antwoorden:
De geur van heerlijks stroopwafels bakken had een niet te negeren aantrekking. Bezoekers konden tegen inlevering van hun visitekaartje een gratis stroopwafel bemachtigen.
Er stond een bekende Nederlander die allervriendelijkst druk was met signeren van boeken of op zijn mist tijd vrij maakte voor jou!

De tijd dat een mooie dame de aandacht trok van jouw potentiele klant is wel voorbij. Dat is allang niet meer voldoende in deze over geprikkelde wereld.
Het leuke is dat wanneer je consequent regelmatig je gasten verrast door iets met ze te delen, dit uiteindelijk prachtig zal worden beloont. Maar zoals consequent doorzetten ook geldt bij opvoeden of sporten, zo geldt dat ook voor het delen van verrassingen met je gasten.
Blijf het delen volhouden, blijf erin investeren want overal om je heen zie je dat juist dat de GUNFACTOR,die je zo nodig hebt om zaken te doen, omhoog schiet!

En mocht je dit een aardig blogje vinden, dan zou het fijn zijn wanneer je dat ook met jouw netwerk wilt delen!
Wees welkom, de Polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg



Geen opmerkingen:

Een reactie posten