-0515-442328-

dinsdag 9 april 2013

relevant verbonden

We hebben nog geen duizenden volgers op onze Facebook pagina. Natuurlijk zouden we dat wel willen maar......
dan ook wel alleen als al deze mensen een relevante like zijn.
Wat ik daarmee bedoel?

Al onze like-ers zijn mensen die ons bedrijf kennen, fan van ons zijn. Ze willen graag alles over Watersportcamping Heeg weten, ze willen belangrijke berichten delen met hun eigen netwerk. Ze zijn onze ambassadeurs.
Onze ambassadeurs zijn bijna allemaal gasten van ons. Ze hebben aan den lijve ervaren hoe en wie Watersportcamping Heeg is. Onze ambassadeurs zijn geinteresseerd in het waarom van onze camping en daarom volgen en like-en ze onze Facebook pagina.
We gaan dus niet voor de kwantiteit, zoveel mogelijk like-ers hebben die we met allerhande like en win acties kunstmatig hebben verkregen.
Dat past niet bij ons, bij ons concept en eerlijk gezegd geloof ik ook niet zo in de waarde die like-ers leveren  die op zo'n kunstmatige wijze zijn verkregen.
Uit analyse van onze groep like-ers blijkt ook dat het echt ambasadeurs zijn voor ons. Deze ambasadeurs besteden gemiddeld factor drie vergeleken de gemiddelde besteding van ons totale gastenbestand.
We koesteren ze door waardevolle content te plaatsen. Daarin hebben we ook duidelijk onze weg moeten vinden. Een makkelijk hulpmiddel hierbij zijn de statistieken die er "achter" de Facebook pagina hangt. Hieruit kan je zoveel aflezen! Facebook is een gewelig hulpmiddel om onze ambassadeurs ook buiten onze camping te blijven informeren over onze camping. Ze kunnen eenvoudig vragen stellen en ze kunnen mee-denken met ons. Het is bijna alsof we ze in het "wild" ontmoeten.
Maar natuurlijk blijft het in het "wild" ontmoeten van onze gasten nog altijd het meest belangrijke!

Het doel dat wij hebben met onze Facebookpagina is dan ook dat we onze ambassadeurs op de hoogte willen houden van ons reilen en zeilen, ze kunnen ons eenvoudig vragen stellen en met ons mee-denken.
En langzaam maar zeker gaat dat steeds beter en mooier!

Wanneer mogen we jou begroeten op onze Facebook pagina? Of nog liever, wanneer kom jij naar ons toe in het "wild"?
Wees welkom, De Polletjes Watersportcamping Heeg
http://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten