-0515-442328-

donderdag 28 november 2013

culinaire noviteiten

De recreatie vakbeurs en de horeca beurs samen, dat betekent ook dus heerlijk smikkelen! Ik loop tussen de verschillende horeca stands door en loop Stephen tegen het lijf. En zonder te weten wie ik ben en wat ik doe biedt hij me een "rondreis" langs zijn standjes.
Hij vraagt me waarvan ik hou...

En hij laat me het nieuwste van het nieuwste proeven en beleven. Het ene product ziet er nog lekkerder uit dan het andere. Maar schijn kan bedriegen. Hij scheurt een klein stukje van een groen blaadje af. Ik denk dat het ongeveer 1 cm2 groot is. Ik stop het in mijn mond en .......ik ben in verwarring. Ik zou toch zweren dat ik.........niet te geloven! Superlatieven schieten nu te kort om jullie te beschrijven welke orale beleving dit geeft! Of er een verse oester door mijn mond zwemt! Ik proef de zee..,..ik proef; een oester blaadje.
Niet gek dat het zo druk was bij deze VHC stand, want met zo'n topper als Stephen, die heel open zo op je af stapt en precies die producten snel selecteerd zodat je efficient wordt ingepakt!
Een echt verkoop talent. Stephen heeft me ook weer geinspireerd en nog maar eens duidelijk gemaakt dat je de gast echt centraal moet stellen en verrassen, verrassen op die manier die hij zou dromen, niet die hij verwacht!
Hoe druk wil jij het op je stand hebben en hoeveel mensen wil jij gaan inpakken? Hoeveel gasten wil je hebben? Want je krijgt de gasten die je verdient, en de markt heeft altijd gelijk!
Laat je het me weten? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

1 opmerking:

  1. Hoi karin, wat een leuk stukje heb je over de beurs geschreven!! Voel me heel vereerd hoor! Bedankt voor t plaatsen , en als ik(vhc kreko) je kan helpen schroom dan niet om te bellen !! Tot de volgende Horeca Inspiratie Beurs! Met culinaire groeten Stephen Leevenson

    BeantwoordenVerwijderen