-0515-442328-

donderdag 30 januari 2014

eenvoudig aanbod, maar de beleving is nooit saai

Iedereen heeft er een beeld bij, een kano. Een van de producten vele (watersport) producten die we verhuren. Hoe spannend is het om met een kano te gaan varen? Of wat te denken van een toiletgebouw? De receptie?

De grote vraag die ik me regelmatig stel is, hoe kunnen we de beleving om die producten heen, sterk laten afwijken van het beeld dat de gemiddelde gast van ons heeft? Zorg ervoor dat je je gast blijft verrassen! Maak de dingen spannend! En dan op die wijze zodat ze ook echt passen bij jou als bedrijf! Een toiletgebouw dat er als zovele uitziet als een kleine Efteling, incl palmboom? Zo zijn er toch al zovelen?
En wat te denken van een receptie, wachten op je beurt is natuurlijk al heel vervelend, maar als er ook nog eens niet veel meer te beleven valt, dan wordt het wachten ook weer extra vervelend.
En wie wil er vandaag de dag nog een kano huren? Een K.A.N.O.....
Nu kunnen we twee wegen bewandelen, we kunnen de kano in een nieuw jasje stoppen of we kunnen dat wat je kunt doen met een kano (peddelend over het water glijden) spannender maken. Wij hebben ervoor gekozen om het laatste te gaan doen en hebben belevenisvolle tochtjes ontwikkeld. Niet dat ik denk dat we daardoor die hele kano als meest spannende item van onze camping hebben gemaakt, maar het is in ieder geval niet meer het sufste item, Het meest suffe ding dat we hebben is onze chemische toiletstortbak, blijft ook echt een shit klusje....Ik heb nog niet echt een idee hoe we dat spannender kunnen krijgen, misschien dat we er, net als Holle Bolle Gijs bij de Efteling, een soort dank je wel sensor in kunnen plaatsen.

En zo lopen we steeds maar weer langs alle producten en diensten die we op onze camping aanbieden. Steeds maar weer opnieuw de dingen bij de kop pakken, en je afvragen of ze nog wel die waarde bieden, die je zou willen dat ze zouden bieden.
Wat ga jij nu spannender maken? Ik ben benieuwd, laat je het ons weten? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten