-0515-442328-

maandag 13 mei 2013

camping Lab, het bruist van de ideeen

Het imago van kamperen zou een boost kunnen gebruiken. Het is nu niet bepaald de sector waar nu zoveel innovaties plaats vinden. Niet gek dat er dan ook nooit een item vanuit de kampeersector bij bv de wereld draait door voor komt. Sterker nog, Marko Hekkert, hoogleraar in Utrecht heeft onderzocht waarom de recreatie de minst innovatieve sector is.


Daar zijn heel veel redenen voor, maar er zijn net zoveel redenen te bedenken waarom de recreatie sector wel kansrijk zou kunnen worden met innovaties.
Genoeg stof tot nadenken dus voor ons. En dat doen we al jaren. Met de snelheid van onze innovaties en projecten met de met de creatieve sector worden de mogelijkheden alleen maar verder uitgebreid. Zo bouwen we steeds verder aan een eigen identiteit door creatieve toepassingen in combinatie met het terug naar de essentie van kamperen.
op onze Watersportcamping Heeg willen we onze gasten zoveel mogelijk inspiratie laten opdoen. Dat kan met de prikkelende, vernieuwende dingen die ze hier kunnen beleven maar ook het type gast dat we aantrekken. Niets is zo inspirerend als nieuwe mensen ontmoeten en samen sparren.
Dat bleek ook afgelopen weekend wel weer, bij onze beachbar zitten twee mensen en een derde komt net aan; Verrek jij hier! Ze wisten niet van elkaar dat ze hier zouden zijn, hadden in het verleden al eens samen een project gedraaid. Twee creatievelingen, de ene film maker, de ander schrijver. En wedden dat het weekend hun meer dan alleen nieuwe energie heeft opgeleverd!

Kijk, dan is ons werk geslaagd, als de gasten blij verrast zijn en behalve nieuwe energie ook weer een hoop inspiratie hebben opgedaan.
Graag ontvangen we jou ook als gast op onze camping en zullen we ook jou voorzien van hernieuwde energie en een hoop inspiratie,
Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten