-0515-442328-

maandag 20 mei 2013

de beste reclame is.......gratis

Op Watersportcamping Heeg beschikken we niet over enorme reclame budget. Sterker nog, onze budgetten zijn zeer beperkt. Maar hoe zorgen we er dan voor dat onze camping wel voldoende bezetting haalt?

Ons onderscheidend vermogen samen met de persoonlijke aandacht en service, maken dat we onze gasten een handvat hebben gegeven om ook mond tot mond reclame voor ons te maken.
Wij zijn zeker niet een camping die iedereen zal bevallen, daarvoor is die te specifiek. Maar juist dat maakt dat onze gasten ook een specifieke beleving mee krijgen op onze camping. Daarnaast ontwikkelen we steeds nieuwe projecten, veelal samen met de creatieve sector waardoor we redelijk eenvoudige vrije publiciteit kunnen krijgen. Dat zorgt ook weer voor gratis extra bereik!
En als laatste, we sturen onze organisatie ook op ambassadeurs. Zo reizen we midden in de winter door heel Nederland, om onze droomgasten thuis te bezoeken en te bedanken voor hun bezoek aan onze camping en de mond tot mond reclame die ze hebben gegeven.
Daarvoor maken we in november hele lijsten en samen met ons hele team geven we punten aan onze gasten. De top acht van deze lijst bezoeken we dan thuis met een serieus kado.
Kortom ook met een heel beperkt budget kan je heel wat bereiken, immers, de meest effectieve reclame is gratis!

  1. onderscheidend vermogen
  2. persoonlijke aandacht en service
  3. vernieuwende projecten
  4. ambassadeurs belonen                                                                                                                         

Hoe doen jullie dat, reclame maken? Ik ben benieuwd naar je reactie! Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten