-0515-442328-

vrijdag 10 mei 2013

mond tot mond reclame met steroide

Nog nooit eerder kon het nieuws zich zo snel verspreiden als dat dat vandaag de dag kan en gebeurt. Met dank aan de sociale netwerken. Ik ben een grote fan van social media, het is de mond tot mond reclame maar dan met steroide. De olievlekwerking is giga. Hoe groter je eigen netwerk, hoeveel sneller zal het nieuws zich verspreiden.

En of dat nieuws over jou, door jou de lucht in is gebracht of dat een ander het gedaan heeft.....dat maakt niets uit. Het nieuws verspreid zich razend snel!
En als dat dan zo is, waarom zou je dan niet zelf actief zijn op de social media?
Dan kan je in ieder geval al wat meer bijsturen of nuances aanbrengen.
Bovendien, en dat is echt mijn ervaring, na enige tijd krijg je steeds meer succes met de social media en zijn het kanalen geworden waarmee je je business echt beter door kan verkopen.
Ik weet nog goed dat we via twitter de eerste reserverings aanvraag kregen. het was het paasweekend en op zich hadden we genoeg kampeerplaatsen vrij. Daarnaast was het een Italiaan. Dus, tja zou die dan wel komen?
Maar hij stond er, en dat was het begin van een nieuw tijdperk voor ons. We kregen reserverings aanvragen binnen via de social media kanalen. 
Gaaf dat dat kan, maar helemaal niet vreemd. immers als jij in de vorige eeuw hoorde van je vriendin dat je daar en daar het lekkerste brood kan kopen, dan ga je dat toch ook een keer daar halen. Al was het maar om te testen!

Blijf kritisch, maar ga aan de slag, want het is behalve leuk ook nog eens goed voor je business!
Mond tot mond reclame met steroide, ofwel een groei versneller!

Wees welkom en volg ons ook op twitter of facebook




Geen opmerkingen:

Een reactie posten