-0515-442328-

vrijdag 17 mei 2013

laat je gasten glimlachen

Wat is onze doelstelling? Wanneer ben je met vlag en wimpel geslaagd  binnen je werk? Bij ons is dat wanneer we onze gasten laten glimlachen. En dat is soms een toer en soms gaat dat bijna kinderlijk eenvoudig, maar het is ons streven. Het is misschien wel meer dan een tevreden gast.

Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat we meer gasten aan het glimlachen krijgen. In een al veel eerder geschreven blog heb je misschien al eens gelezen dat wij, de gastvrijheids sector vooral  zelf moeten stralen en glimlachen. Ons zelf constant moeten dwingen naar de zonnige zijde van het bestaan te koekeloeren, of het nu regent of niet. Een positieve mindset dus, en ik ben ervan overtuigd dat je dat zelf in de hand hebt en kunt sturen en trainen.
Dat een glimlachende werknemer een positieve atmosfeer creeerd is helder. Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze gasten echt gaan glimlachen?
Daarvoor wil ik graag een uitstapje maken naar de game industrie.
Als ik naar de koppies kijk van onze jongste jongens, dan zie ik ze regelmatig glimlachen naar het beeldscherm. hoe krijgt zo'n game dat voor elkaar?
Door een kleine, onverwachte wow beleving!
Dus zo simpel is het dus. Op die manier kun je klaarblijkelijk een verschil maken als organisatie. Met een beetje humor laat je je eigen DNA zien.
Dus wat hebben wij gedaan om onze gasten glimlachend uit het toiletgebouw te laten gaan?

Wees nieuwsgierig en kom ons snel bezoeken! De polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten