-0515-442328-

maandag 6 mei 2013

de zon als promotiemiddel

De zon doet wat voor ons! Tuurlijk, ons hele bestaan danken we aan de zon. Maar ik wilde het hebben over de zon als commercieel middel.
Als we een zeer zonnig weekend hebben gehad, en het is de maandag erop ook nog steeds lekker weer, dan regent het hier boekingen en brochure aanvragen.

Of het nu winter is of zomer.
Maar als het hier lekker druk is geweest en veel gasten hebben een lekkere kleur gekregen van het genieten op en rond onze camping.....dan regent het hier ook brochure aanvragen en boekingen!
En antwoorden over je gasten, die vind je vaak door ze gewoon te stellen. Dus heb ik vanmorgen maar eens flink doorgevraagd waar al deze nieuwe gasten door gekomen zijn. En wat denk je? Het bruine koppie van de collega die afgelopen week bij ons is geweest, heeft geleid naar het hebben over hun vakantie bij ons.
En ze hadden het super gehad, werkelijk heerlijk weer. Zon, wind en de hele dag met zijn alle lekker bezig met watersporten en de omgeving verkennen.
Kijk dat wilde die collega ook nog wel even mee maken en dus komen die een van onze laaste plekken boeken voor het aanstaande hemelvaartweekend.

De zon, het geeft je zin in lekker buiten leven en vrijetijd, maar het geeft ook een signaal achteraf door.
De bruine buitenkoppen zijn het tafelspreekstuk van het dinner.

Wees welkom op onze camping en wordt ook nog kleurrijker dan je al was!
De Polletjes, Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten