-0515-442328-

dinsdag 31 december 2013

oudjaar, HOERA OP NAAR HET NIEUWE

Ik ontkom er niet aan, oudjaarsdag en dan terug kijiken op het afgelopen jaar. Wat heeft enorme indruk op me gemaakt, wat was niet leuk, wat was super?
Eigenlijk doe ik dat voor de camping al zo half augustus. Onze seizoenen lopen niet gelijk met de jaren van de kalender.

Half Augustus dan kunnen we al zeggen op een procent nauwkeurig of we een goed of slecht seizoen qua omzet hebben gehad. We kunnen het aantal overnachtingen bekijken en we hebben al wel een idee over onze gemaakte kosten, hoewel dat laatste veel minder nauwkeurig kan. En dan is het altijd weer plannen maken voor het nieuwe seizoen. Wat gaan we dit jaar beter doen, wat moet er beter? Wat was goed en wat laten we blijven bestaan. Eigenlijk hetzelfde als dat de gemiddelde Nederlander nu doet zeg maar. Maar wij hebben die keuzes al grotendeels gemaakt en zijn in volle ontwikkeling voor aankomend jaar. En we hebben daar ongelofelijk veel zin in! We hebben de eerste gesprekken met potentiele afstudeerders gehad en hopen dat we weer samen een paar verdiepingsstappen kunnen nemen. We hebben afgelopen jaar een paar keer een spontaan optreden van een meisje met een gitaar en mooie liedjes gehad op het strandje, we hebben met heel veel gasten, op de meest zwoele avond van het jaar, gegeten op de dijk, we hebben onze droomstage project met Adriaan gehad, we hebben een SUP event en een brainstormsessie met allerhande deskundige gehad. Al deze nieuwe zaken waren voor ons meer dan de moeite waard en hebben we weer in de planning. Maar we willen ook nieuwe kansen grijpen, een van die kansen die we willen benutten is dat we in Friesland de culturele hoofdstad 2018 mogen zijn. De plannen die wij hiermee hebben borrelen al een tijdje en dit jaar gaan we daar zeker wat projecten omheen bouwen.
Het nieuwe jaar, kom maar op ermee! Want we staan te popelen om weer echt met onze gasten van start te mogen gaan. Zou er eerst dan eindelijk nog een elfstedentocht op het ijs komen? Wij hopen van harte!

Rest me jullie allemaal een heel goed uiteinde toe te wensen en al het goede voor 2014!
Wees zuinig op je dierbare en onze dierbare aarde! De polletjes, Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten