-0515-442328-

vrijdag 6 september 2013

bedenk een guerrilla marketing actie voor ons en

We kennen allemaal wel de guerrilla actie van Bavaria tijdens het voetballen in Zuid Afrika. Een geweldige cases die laat zien dat je je marketing doelstellingen veel sneller en met een fractie van het budget van de concurrent, kunt bereiken. Dat willen wij natuurlijk ook en wellicht dat jij ons daarbij behulpzaam kan zijn.

Wie bedenkt voor ons een geweldige guerrilla actie die past bij onze camping? En vanzelf moet de actie sympathiek zijn en overwacht & verrassend. Neem nu deze koffer waarbij op het opschrift de mensenhandel onder de aandacht wordt gebracht. Een relatief goedkope actie die kan rekenen op een hoop buzz rond de mensenhandel.
Wat kun jij nu bedenken om het kamperen op onze camping zo onder de aandacht te brengen dat iedereen ons top of mind heeft en de eerst volgende keer dat ze willen gaan kamperen of een weekendje weg willen op het water, automatisch aan ons zullen denken!
Beschrijf je idee in een mailtje en de vijf beste ideeen worden beloont met een verblijf van een week in een van onze chalet's om lekker te na-zomeren.
Ik ben benieuwd naar jouw idee! De Polletjes
guerrillaactie@watersportcampingheeg.nl
https://www.facebook.com/campingheeg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten