-0515-442328-

dinsdag 3 september 2013

en wat als het nu tegen zit?

Het tij zit tegen, we zitten midden in een economische crisis en volgens mij blijven we daar ook nog wel even in zitten. Natuurlijk voelen wij het ook, de lasten verzwaringen, de inflatie, vrienden die ontslagen worden. Maar een tegenslag als deze biedt ook kansen. Nog nooit eerder heb ik meegemaakt dat ik zo eenvoudig mensen kon mobiliseren om mooie evenementen te gaan ontwikkelen, om samen nieuwe arragementen te maken met elkaar. Nu voor iedereen de crisis wel voelbaar is geworden, is het wel duidelijk dat er wat moet gaan gebeuren!
Immers, niets doen is geen optie!

We hebben voor zover dat ging op onze kosten gelet, we hebben geinvesteerd in dat wat vooral ook op de korte termijn geld op zou kunnen leveren. En......we hebben gekeken hoe we nog waardevoller voor onze doelgroep kunnen zijn. Meer evenementen, meer ingezet op beleving, op story telling en de customer journey, zowel online als offline.
Het stipje wat wij aan de horizon hebben gezet konden we niet over bakboord bezeilen, om het in nautische termen maar te duiden, dus gingen we overstag en gooide we het over de andere boeg.
En in ons kielzog sluiten genoeg partijen aan die ons helpen het stipje aan de horizon wel te kunnen bereiken.
Want samen zijn we zoveel sterker, we hebben samen meer kennis, meer netwerk, meer budget en dus hebben we samen meer impact.
De crisis, heeft zeker ook kansen gegeven! Je blijft scherp en blijft wind in de zeilen houden!
Welke kansen heb jij al extra ervaren door de crisis? Ik ben heel benieuwd, ook wanneer je denkt dat wij samen wat extra kunnen ondernemen om elkaar te versterken, laat je het mij weten?
De polletje Watersportcamping Heeg.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten