-0515-442328-

zondag 8 september 2013

snelheid, je geheime wapen

Je kunt een voorsprong tov je concurrenten krijgen door snel in te spelen op de veranderingen waarmee je als organisatie te maken hebt.
Nieuwe trends zie je wellicht al maanden aankomen, net als veranderde wensen en behoeften. Maar actualiteiten kunnen heel snel heel ingrijpend de markt veranderen. Kijk maar eens naar zoiets als de vogelgriep en welke gevolgen zoiets voor je als grassprietverhuurder in die omgeving doet!

Niet alleen is het zaak de dingen te zien en herkennen, maar dan moet dat vooral worden opgelogd worden door veranderingen die jij in je organisatie door voert.
Het is duidelijk dat als alles steeds sneller veranderd, je organisatie zich ook snel moet kunnen aanpassen. Blijven "hangen" in analyses geeft je een enorme vertraging, net als angst en gebrek aan nieuwe ideeen.
Zorg dat je scherp blijft en blijf je trainen in het ontwikkelen van een creatief brein. Het zijn die ingredienten die maken dat je door je snelheid een (nog grotere) voorsprong krijgt op je concurrenten!
Investeer in deze competenties, nodig mensen uit je netwerk uit om je hierbij te helpen. Je hoeft het niet alleen te doen, juist niet want ook hier geldt samen weten en kunnen we meer dan dat je het in je eentje kan en weet.
En als je denkt dat ik je erbij kan helpen, stel de leukste vraag en ik beloon je met een telefonische ideeen-gesprek. En mocht dat niet lukken, op 12 oktober ben ik in te huren bij serieus innovations in Leeuwarden, vanzelf voor het goede doel!
Kom maar op als je durft! Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten