-0515-442328-

zaterdag 21 september 2013

de opbloei van kameraadschap

Op de momenten dat je je in een levensbedreigende situatie begeeft, is de liefde en kameraadschap altijd dichterbij. Hoe zit dat in deze economische crisis voor bedrijven?

We moeten op elkaar kunnen bouwen en zonder sterke verbindingen zijn we nergens! Wanneer ik vijf jaar geleden op het gemeentehuis vertelde dat het niet goed gaat met onze sector werd daar wellicht naar geluisterd, maar zeker niet naar gehandeld!
Maar nu voelen ze aan den lijve zelf ook dat de inkomsten vanuit het toerisme ook voor hen flink afgenomen zijn. Dat is niet alleen slecht voor hun eigen huishoudboekje maar zeker ook voor de leefbaarheid van deze omgeving. We hebben dus een gezamelijk probleem en dat verbroederd! En nu ga ik toch bijna hopen dat we er ook echt samen uit zullen komen. Een paar jaar geleden had Marko Hekkert al een onderzoek gedaan waarom onze sector zo weinig (veel te weinig) innovatief is. Wat ligt daaraan ten grondslag?
Ook adviesbureau ZKA vertelde een paar jaar geleden al dat de meeste DGA's van recreatiebedrijven maar eenlingen zijn binnen gemeentes, en daardoor al nauwelijks gehoord werden, hoe kun je je dan nog kwalitatief goed ontwikkelen?
Maar nu het water ons aan de lippen begint te staan, veel reacreatie ondernemers hun prachtige campings verkopen als vakantiehuizen, gaan we het verlies zien van wat we ooit hadden.

Kameraadschap, verbonden zijn, op elkaar kunnen vertrouwen.....wat dat betreft kan de toekomst er nog wel eens heel mooi uit gaan zien!
Ik ben benieuwd naar jou idee, wees welkom, de polletjes Watersport camping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten